A Konyhafőnök: sírt az idegtől a versenyző, a társa tehetetlen volt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.14 - 13:13

A Konyhafőnök csütörtöki adásában több volt a káosz a megszokottnál, köszönhetően annak, hogy a versenyzők nemigazán tudtak egymással dolgozni.

A verseny egyik legérdekesebb része, amikor az ellenfelek csapatot alkotnak, és közösen harcolnak azért, hogy továbbjussanak. Ez nem egyszer vitákat szül, de most valamiért még több volt a dráma, mint eddig.

Martina és Gábor sem volt a helyzet magaslatán… Talán most finoman fogalmaztunk, és a helyzetet jól jellemzi, hogy Martina már a konyhapult mellett elsírta magát. Gábor próbálta nyugtatgatni a társát, de nemigazán ment neki a dolog.

Megkérdezte tőle, hogy miért sír, amire Martina azt felelte, hogy nagyon ideges. Addig azonban Gábor semmit sem akart csinálni, míg Martina maga alatt volt. „Az egész főzésünk arról szólt, hogy Gábor tőlem várta azt, hogy folyamatosan mondjam neki a dolgokat.”

Rácz Jenő szerelme azonnal beleszeretett ebbe a ruhába

„Semmi olyan mondatot nem mondott, ami hozzátett volna az egészhez.” – tette hozzá Martina, aki egyedül érezte magát a konyhában, mert Gábor nemigazán segített neki, vagy csak azt hangoztatta, nem tudja, mit kell tennie.

Martina elismerte, ez maga volt a káosz, ami erős hatással volt a teljesítményérem, és nem tett jót neki, hogy Gáborral kellett dolgoznia. Ugyanakkor ez is a feladat és a kihívás része, amiből még lesz pár a folytatásban.