Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Exatlon: jön az eddigi legnagyobb dráma? Ma este eldőlhet Krisztián sorsa

Könnyen lehet, hogy a ma esti adásban eldől Krisztián sorsa, és nem kizárt, hogy egy újabb bajnoknak és esélyesnek kell feladnia a versenyt. Hamarosan kiderül, hogy miképpen döntött az orvosi stáb, és a bajnok folytathatja-e a versenyzést.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hatalmas sérüléshullám söpört végig az Exatlon Hungary idei mezőnyében, miközben ketten betegség miatt búcsúztak, akik szintén esélyesei lehettek volna a versenynek. Janka például már majdnem abszolút favorit volt Dórival szemben, amikor kidőlt a sorból.

Suti András szintén egy nem várt betegség miatt volt kénytelen távozni, nem sokkal azután, hogy a gépe landolt Dominikán. Mellettük még Franciska és Lilkó adta fel a játékot a csapatból, de ők sérülés okán. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Most pedig ott tartunk, hogy Krisztián, a korábban nagy favoritnak tartott versenyző léphet erre az útra. Heteken át volt a pálya szélén a kézsérülése miatt, ami erősen hátráltatja, és legutóbb már a bal keze is megsérült.

Metzker Viki ezzel a fenékvillantós képpel magasra tette a lécet

Emiatt ki kellett hagynia a csütörtöki napot, de pénteken, vagyis ma este megtudhatjuk, hogyan döntött az orvosi stáb. Mint mindig, Palik László lehet az, aki bejelentést tehet erről, és az előzetes is Krisztián köré épül.

Ez akár beszédes is lehet, de egyelőre nem tudhatjuk, hogy mi a döntés. Rövidesen minden kiderül, de ebben a helyzetben talán senki nem lepődne meg azon, ha Krisztiánnak fel kellene adnia, még ha már majdnem a döntő előtt is járnak.