Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Exatlon: totálisan padlón a bajnokok, innen már nincs visszaút?

A bajnokok nem meglepő módon kikaptak, nagyon rossz formában vannak, ami azt is jelenti, hogy ismét ők fognak párbajozni.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra veszítik el a napokat, és egy ideje nem nyertek, így borítékolható volt, hogy közülük kerül ki az újabb kieső. Miután már csak három férfiversenyző maradt, Krisztiánnak nincs kit választania, automatikusan Dani és András fognak párbajozni.

Zozo elismerte, hogy mindenki szomorú, hiszen nem akartak párbajozni, míg Dani megjegyezte, volt már ennél jobb napjuk is. András is jobbra számított, saját magától különösen, mert nem úgy jöttek a futamok, ahogy azt akarta. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Iza nem adott bele mindent, mivel figyelt a térdére, hiszen csak most tért vissza, míg Vivi azt látja, hogy a kihívók nagyon egyben vannak. Zozóban is láthatóan ott volt a feszültség, és nem érti, hogyan bukhatták el a napot, amikor nagyobb különbséggel is vezettek.

Hajdú Péter szerelmes szelfije a gyönyörű menyasszonyával

Egyik pillanatról a másikra törtek meg, és ezzel átadták a gyeplőt a kihívóknak, akik ezt kegyetlenül kihasználták. Már nem akarnak magyarázkodni, és ezek a felvételek is jól mutatják, hogy mennyire tanácstalanok.

Erre már nemigazán tudnak mit mondani, és mentálisan is fáradtnak tűnnek a helyzet miatt, illetve a korábbi sérülések, idő előtti kiesések teljes mértékben szétzúzták őket. „Azt nem értem, 5-1-nél mi történt utána?” – tette fel a kérdést Zozo.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.