Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Hajdú Péter szerelmes szelfije a gyönyörű menyasszonyával

Fotó: Instagram/Láng Eszter

Takács Petra

2021. május 14. - 04:11

Eszter kihasználta a pillanatot, és készített egy nagyon aranyos szelfit a vőlegényével munka közben a LifeTV-ben.

Az életünk során megannyi különleges pillanat létezik, akár napi szinten is, amit jó megélni. Néha csak utólag döbbenünk rá, hogy hány és hány ilyen pillanat van, és azok menyire fontosak tudnak lenni, főleg ha azokat a szerettünkkel közösen éljük meg.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A mai rohanó világunkban mindig jó egy kicsit megállni, lelassítani és arra koncentrálni, ami igazán fontos. Ehhez nem kell más, csak a másikra figyelni, szeretettel gondolni rá, és máris megszületik a pillanat.

Rengeteg olyan pillanat van, amire jó visszaemlékezni, és még jobb, ha erről vannak felvételeink. Az okostelefonok világában egészen könnyedén és gyorsan készíthetjük el ezeket a pillanatképeket, akár a másodperc tört része alatt.

Exatlon: András szerint Krisztián a sérülésével idegesíti a kihívókat

Ezekben a pillanatokban is szelfik milliárdjai készülnek, amikek egy része felkerül a közösségi médiára. A hírességek is ugyanezt teszik, és a követők mindig hálásak, ha egy kis pluszt kapnak, amivel betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé.

Most épp Eszter készített egy gyors szelfit Péterrel közösen munka közben a LifeTV-ben. Csak rájuk kell nézni, nagyon boldogok együtt, és valóban remek párt alkotnak. Szintén egy kedves emlék a párról saját maguknak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.