Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Lenyűgöző csúcsmobillal hódítaná meg a piacot az Asus

Tegnap mutatta be legújabb zászlóshajóit a tajvani techóriás, a modellek a Zenfone 8 márkajelzést kapták meg.

Asus
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Hagyományaihoz híven az Asus ismét pazar videókat töltött fel a Zenfone 8 és Zenfone 8 Flip készülékekről, amelyek egészen pazarul mutatnak a renderelt felvételeken. A Zenfone 8 Flip bemutató videójából kiderült, hogy a szívében a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete duruzsolhat, a megfelelő működést pedig egy 5 000 mAh-ás akkumulátor biztosíthatja.

Az egyedi kamerarendszer kialakítása mindenképpen megér egy szót, hiszen egy automatikusan kifordítható, mozgatható szenzorszigetről beszélünk, ami panorámafotók széles skálájának elkészítésére lesz alkalmas. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

A Zenfone 8 a csúcsmodellhez képest bár méretében kisebb, ám teljesítményben nem marad el nagyobbik testvérétől. Az okostelefonba szintén Snapdragon 888 chipet szereltek, míg akkumulátor terén egy 4 000 mAh-ás egységet kapunk 30 W-os gyorstöltési funkcióval.

A kijelzőre sem lehet panasz, az 5,9 hüvelykes AMOLED panel 120 Hz-es képernyőfrissítési sebességgel gördülékeny, élvezetes lapozási és olvasási élményt nyújt, miközben könnyedén átvészelhetjük a nagy aksinak köszönhetően a napot anélkül, hogy töltőhöz kellene nyúlnunk.

A képernyő 1 100 nit maximális fényerősséget tud elérni, a Wi-Fi 6E technológiának hála vezeték nélküli internethez is villámgyorsan kapcsolódhatunk.

Mindkét készülék már megjelent az ázsiai piacon, Európába és a tengerentúlra előreláthatólag az elkövetkező néhány hétben, május vége felé érkezhet meg, ezért a pontos kezdőárát is csak később tudhatjuk meg.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.