Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Kapaszkodhatnak a Jóbarátok rajongói: itt a videó és a premier dátuma

A legendás sorozat rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, mert még ebben a hónapban debütál az új Jóbarátok, ráadásul a teljes szereplőgárdával, akiket évtizedekkel ezelőtt megismerhettünk.

Fotó: Instagram/Jennifer Aniston
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Jóbarátok sorozatot senkinek sem kell bemutatnunk, amit a mai napig vetítenek a különböző csatornák, noha 2004 óta egy új rész sem készült. 10 éven át szórakoztatták a közönséget a sztárok, akikből világsztárok lettek.

Éveken át pletykáltak arról, hogy visszatérhetnek, de sokszor csak szimplán tagadták ezt. Nemrég azonban kiderült, hogy valóra válik az álom, köszönhetően az HBO-nak, akik mind a hat sztár leszerződtették a visszatérésre. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is igent mondott. Az HBO Max nagyon erős kezdést tervez, és ennek egyik zászlóshajója lesz a Jóbarátok új verziója.

Videón Berkiék nagy pillanata, amikor kiderült, hogy kislányuk lesz

A „Friends: The Reunion” hatalmas durranásnak ígérkezik, és várhatóan nagyon nagy siker lesz. Sokat már nem kell várnunk a premierre, mely május 27-én lesz az HBO Maxon. Egyelőre nem sokat tudni a sztoriról, de egy biztos, nem fogunk csalódni, ismervén a készítőket és a színészeket.

Jennifer Aniston egy igazi kedvcsináló videóval jelentkezett be, ahogy a nagy hatos egymás mellett sétál a stúdiók között. Ez még azokat is érdekelheti, akik nemigazán nézték a sorozatot, de hallottak róla, míg az igazi rajongók…