Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,205 $

Exatlon: Dave komoly figyelmeztetést adott a kihívóknak

Bötje Dave nem akar belerondítani a hangulatba, de úgy érzi, hogy nem szabad leírni a bajnokokat, akik már nem egyszer álltak fel a padlóról.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az is hozzátartozik a teljes képhez, hogy a bajnokok soha nem voltak ennyire megtörve, mint jelenleg, hiszen Vivi Iza sérülése miatt már régóta egyedül versenyez a lányok ellen, addig Krisztiánnak mindkét keze fáj.

Egyelőre nem zárható ki, hogy talán Izának is fel kell adnia, és Krisztián is idő előtt távozhat, ha a sérülései nem engedik tovább. Hamarosan talán erre is választ kapunk, így benne van a pakliban, hogy újabb csapások érik a bajnokokat. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Nemrég 10-0-ra nyertek a kihívók ellen, és párbajozni küldték őket. Aznap két társukat vesztették el, mivel Marcinak a vállsérülése miatt félre kellett állnia, addig F. Vivi a párbajon búcsúzott Gréti ellen egy héttel ezelőtt.

A kihívók sorra nyerik a napokat, és már a végjáték első napját is behúzták, de Böjte Dave, aki egykori győztesként jelenleg mentori szerepet tölt be a csapatnál, figyelmeztette a kihívókat, hogy ne bízzák el magukat.

„Most figyelni kell itt a bajnokokat, lehet hogy felszívják magukat holnapra. Mi se szálljunk el, és mi is ugyanúgy álljunk oda a holnapi naphoz, mint az eddigiekhez, és akkor szerintem nem lesz probléma.” – mondta a TV2 kamerái előtt.

Fluor Tomi posztja tarolt: „Még mindig nem szeretett belém…”

„Mi is szívósak vagyunk, nem fogjuk hagyni magunkat, és vigyázzunk a lányokra!” – hangsúlyozta a kihívók bajnoka.

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.

Orbán Viktor kifejezetten kérte a budapestieket, mégis sokan mentek megnézni a Dunát

A magyar miniszterelnök is látta azokat a felvételeket, melyeken tömegek láthatóak, ahogyan a Duna közvetlen közelében bámészkodnak Budapesten.

Liptai Claudia szerint kevés ember tud úgy énekelni, mint Tóth Gabi

A Sztárban Sztár All Starsban adott olyan dicséretet Tóth Gabinak Liptai Claudia, amit a falra is kitehetne, annyira szép volt.