Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Fluor Tomi posztja tarolt: „Még mindig nem szeretett belém…”

Fotó: Instagram/Fluor Tomi

Takács Petra

2021. május 13. - 03:12

A Wellhello sztárjától nem áll messze a humor, de jobb ha odafigyel a teraszozásra, mert a napfény nem a legjobb barátja.

Szinte érezni, ahogy Magyarország kezd újra életre kelni, pezsegni, és gyakorlatilag a lehető legjobb időpontban történik mindez, amikor beköszönt a nyár. A tavalyi nyári időszak nem volt a legjobb, mivel a vírus miatt számos koncert és fesztivál maradt el.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Akkor még senki sem sejtette, hogy milyen nehéz hónapok előtt állunk, és igazán sötét lesz a tél. A magyar egészségügy azonban talpon maradt, és hála a sok oltásnak, Magyarország az elsők között nyithatott újra.

Hamarosan még több hely nyithat újra, és nyilván a zenészek már nagyon várják, hogy újra koncerteket adhassanak, ami nemcsak a megélhetésükről szól. Egyszerűen már hiányzik nekik az igazi munkájuk és a közönség.

Tóth Andi súlyos szavai: egyszerűen nem igazán boldog

Fluor Tomi is közéjük tartozik, aki a Wellhello egyik legfontosabb tagja, és régóta kell a háttérből figyelniük az eseményeket. Talán már nincs messze az a pillanat, amikor a rajongók újra láthatják őket színpadon egy eseményen.

Tomi az elmúlt időszak egyik leglazább szelfijét készítette el Szabó Zsófi társaságában, és még kommentárt is fűzött hozzá. „Nagyon nyár lett, de Zsófi még mindig nem szeretett belém.” – írta humorosan Tomi, akinek az arca láthatóan még mindig piros az erősebb napfény miatt, így neki a teraszozással különösen figyelnie kell. „Tomi, a teraszon aludtál?” – tették fel humorosan a kérdést az énekesnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.