Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Újabb fontos információk érkeztek a Battlefield 6-ról

Miközben a rajongók tűkön ülve várják az FPS-sikerszéria következő epizódjának megjelenését, egyre több információ szivárog ki a lövöldöző játékról.

EA
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagy nap a mai a Battlefield-őrültek számára, hiszen megerősítették, hogy a hatodik rész hivatalosan júniusban kerülhet bemutatásra, ezen felül pedig a DICE és az EA közvetetten ugyan, de kikotyogta, hogy az új FPS cross-gen lesz, ami azt jelenti, hogy PS4-en és Xbox One-on ugyanúgy elérhető lesz, mint next-gen, PS5 és Series X/S konzolokon.

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot a Battlefieldről, sokan például azt prognosztizálták, hogy az ötödik epizódhoz hasonlóan minden marad a régiben, és nem menekülhetünk meg attól, hogy ismét egy második világháborús shooterrel gazdagodjon a klasszikus széria tárháza. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Természetesen semmire sem vehetünk mérget, ám ennek lehetősége minimális, mint ahogyan az első világháborút is elfelejthetjük, így minden bizonnyal visszatérhetünk a modern hadszíntérre, ezáltal napjaink fegyveres konfliktusait élhetjük majd át, ha igazak a szivárogtatók infómorzsái.

A DICE korábban már belengette, hogy az új Battlefield fejlesztése során kiaknázzák a next-gen platformok nyújtotta összes funkciót, legyen szó a gyors SSD-ről vagy éppen a ray-tracing technológiáról, ám az EA vezérigazgatója hozzátette, az egy generációval idősebb konzolok felhasználóit sem felejtik el, a régi gépeken ugyanúgy gördülékenyen fog futni az új FPS-kaland – írta a Game Rant magazin.

Magyar Péter meglepő bejelentést tett, mégsem lesz ott pártja a megyei pártlistákon

A Tisza Párt alelnöke Facebook-bejegyzésben közölte, hogy a tervekkel ellentétben a párt mégsem lesz ott a megyei pártlistákon.