Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Exatlon-Livi nagyon szexin néz ki ebben a nyári ruhában

Livi arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért edz ennyit, aminek nemcsak a külsőhöz van köze, független attól, hogy az is nyilván fontos.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Noha Livi már hosszú hetekkel ezelőtt kiesett az Exatlon Hungary harmadik évadából, ami heteken belül véget ér, továbbra is nagy kedvence a rajongóknak, követőknek. Ezen nincs mit csodálkoznunk, mivel egy szép, csinos és kedves lányról beszélünk.

Sokakat motiválhat mozgásra, magára a sportra, ami nála alapvető fontossággal bír az életében. Ez nemcsak az élete, hanem egyúttal a munkája is, és imádja átadni másoknak a tudását, akik sokat tanulhatnak tőle. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Most egy igazán vonzó nyári ruhában mutatta meg aktuális formáját, miközben elmondta, hogy miért edz ennyit, miért is olyan fontos ez számára. Noha elismeri, hogy a külső is számít, ez nemcsak erről szól.

A Konyhafőnök: átlépte a határt az egyik versenyző?

„Miért edzel ennyit? Hiszen jól nézel ki így is! – teszik fel sokszor a kérdést. Persze, számít a szép külső, szeretem felvenni az ilyen csinos kisruhákat, és büszkén viselni őket, de ez nem csak erről szól.” – kezdte a posztjában Livi.

„Az edzés, mozgás ennél sokkal nagyobb értéket képvisel. Hozzásegít a testi-lelki egészségemhez. A nehéz időszakokban egy jó edzés többet segít, mint a legjobb terápia, önmagam legyőzése hatásosabb, mint bármilyen gyógyszer. A rendszeres testmozgás a legjobb orvosság.”