Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

A Konyhafőnök: átlépte a határt az egyik versenyző?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 12. - 10:12

Mengyinek nem tetszett Norbi hangneme, aki kissé parancsolgatónak tűnt, és egyértelműen kijelentette, hogy szándékosan hátráltatta őt.

Mengyi az egyik legaranyosabb versenyzője a Konyhafőnöknek. Az ázsiai lány ráadásul nagyon tehetségesnek tűnik, és ha képes tartani a tempót, illetve továbbfejlődni, akkor minden esélye megvan a győzelemre.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

Norbi úgy döntött, hogy a hátráltatást Mengyinél használja fel, akinek emiatt pár perc erejéig el kellett hagynia a konyhapultját, hogy az ellenfelének segítsen. Mivel Mengyi akkor még sehol sem tartott, számára ez a hátráltatás nagyon rosszkor jött.

A fiú nem tagadta, amiatt választotta Mengyit, mert egy nagyon erős versenyzőnek tartja, és nincs szüksége a későbbiekben arra, hogy egy ilyen erős versenyző és magabiztos személy ott álljon vele szemben a konyhában.

Nicole Scherzinger bikinis képe után rohanunk is le a terembe edzeni

Norbi nem éppen a legkedvesebb hangnemben beszélt Mengyivel, amit meg is jegyzett. „Norbi hangneme és a feladatok típusa teljesen kikészített.” – ismerte el Mengyi, szóval egyáltalán nem tetszett neki a dolog.

Nemcsak, hogy megjegyezte Norbi húzását, de elárulta, ha a jövőben lesz rá lehetőség, akkor mindezt vissza fogja adni Norbinak. Valószínűleg lesz rá lehetősége, mert remekül mozog a konyhában, és a társainak fel kell kötniük a gatyájukat…