Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök: így dirigált szultánként Rácz Jenő (videóval)

Rácz Jenőnek ez a szerep is nagyon jól állt, bár talán szívesebben mozgott volna a konyhapultok között a versenyzőivel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Ma sem maradunk Konyhafőnök nélkül, hiszen a műsor minden hétköznap jelentkezik az RTL Klubon, a nézők nagy örömére. Még mielőtt teljes mértékben a szerda estére koncentrálnánk, tekintsünk vissza a keddi napra.

Az előzetesből már sejthettük, hogy szórakoztató esténk lesz, és természetesen a drámák sem maradhattak el. Nagy meglepetés volt például, hogy Mártának és Virágnak kellett ott állnia a kiesőzónában, mivel ennél ők erősebb versenyzők. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Mint azt már számtalanszor elmondtuk, egy apró megingás is sokba kerülhet a Konyhafőnökben, amit most Virág bánhat igazán. A verseny tehát folytatódik, ami nyilván további meglepetéseket tartogat magában.

Lassan sajtot lehet reszelni Tóth Andi hasán

Jenő például legutóbbi szultánnak öltözött, és az elsődleges szerepe az volt, hogy a székében üldögéljen, onnan adjon utasításokat. Fördős Zé volt az, aki teljesítette ezeket a kívánságokat, miközben Sárközi Ákost is munkára fogták.

Ez egy vicces jelenetet is eredményezett, amit a fenti videóban megnézhettek. Zé mindent megtett, hogy trükkös módon hátráltassa, addig Jenő kezdett türelmetlen lenni, mert már nagyon éhes volt. Még mentateát is kért…

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.