Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

A Konyhafőnök: átlépte a határt az egyik versenyző?

Mengyinek nem tetszett Norbi hangneme, aki kissé parancsolgatónak tűnt, és egyértelműen kijelentette, hogy szándékosan hátráltatta őt.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mengyi az egyik legaranyosabb versenyzője a Konyhafőnöknek. Az ázsiai lány ráadásul nagyon tehetségesnek tűnik, és ha képes tartani a tempót, illetve továbbfejlődni, akkor minden esélye megvan a győzelemre.

Norbi úgy döntött, hogy a hátráltatást Mengyinél használja fel, akinek emiatt pár perc erejéig el kellett hagynia a konyhapultját, hogy az ellenfelének segítsen. Mivel Mengyi akkor még sehol sem tartott, számára ez a hátráltatás nagyon rosszkor jött. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fiú nem tagadta, amiatt választotta Mengyit, mert egy nagyon erős versenyzőnek tartja, és nincs szüksége a későbbiekben arra, hogy egy ilyen erős versenyző és magabiztos személy ott álljon vele szemben a konyhában.

Nicole Scherzinger bikinis képe után rohanunk is le a terembe edzeni

Norbi nem éppen a legkedvesebb hangnemben beszélt Mengyivel, amit meg is jegyzett. „Norbi hangneme és a feladatok típusa teljesen kikészített.” – ismerte el Mengyi, szóval egyáltalán nem tetszett neki a dolog.

Nemcsak, hogy megjegyezte Norbi húzását, de elárulta, ha a jövőben lesz rá lehetőség, akkor mindezt vissza fogja adni Norbinak. Valószínűleg lesz rá lehetősége, mert remekül mozog a konyhában, és a társainak fel kell kötniük a gatyájukat…

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.