Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,067 $

Exatlon-Livi formája nagyon alakul, jól néz ki az ex-kihívó

Livi folyamatos edzésben van, és nemcsak saját magát fejleszti, hanem azokat is, akik jegyet váltanak az óráira.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi valóban imádja a munkáját, és ezt szinte minden pillanatban látni, így a hazatérése ebből a szempontból nem volt szomorú, miközben újra találkozhatott a szerelmével és a családjával. Erre mondják azt, hogy minden rosszban van valami jó, noha a képességei alapján tovább is maradhatott volna az Exatlonban.

Már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha azon a bizonyos párbajon nem használnak fel ellene négy medált, mert minden bizonnyal a nagy esélyesnek tartott Dóri már hónapok óta nem lenne versenyben. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Liv azonban nem kesereg ezen, csak arra koncentrál, ami előtte van. „Szeretem, hogy ez a munka ennyire sokrétű. Nem elég jó boxolónak lenni, jó pedagógussá, edzővé, pszichológussá, mentorrá, szurkolóvá, tanárrá és baráttá is kell válni.” – írta az új posztjában.

Will Smith elkezdte kigyúrni magát, nagyon nagy forma (videóval)

„Azt gondolom, hogy egy edzőnek hatalmas felelősség van a vállán, és kötelessége folyamatosan fejlesztenie a tudását. Én ezen az úton haladok, igyekszem a tudásomat és a tapasztalataimat is bővíteni, példát mutatni. Szeretem a munkám, és hálás vagyok a bizalomért.” – tette hozzá.

Livi kihangsúlyozta, hogy szeret teljes fordulatszámon pörögni, és ha valamelyik tanítványa nagyon fáradtan érkezik meg hozzá, akkor őt i s felpörgeti. A kinti edzések mindig érdekesek és izgalmasak, akárcsak Livi piros edzőszettje.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.