Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Exatlon: Marci személyi edzőnek készül, és nagyon hiteles akar lenni

Úgy érzi, vannak akik nem túl hitelesek, de ő nagyon meg szeretné mutatni, hogy mennyire hiteles személyi edző.

Fotó: Instagram/Fülöp Marcell
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marci az Exatlon Hungary történetének egyik legizmosabb játékosa volt. Azonnal felhívta magára a figyelmet, de sokszor nem jött ki számára a lépés, ugyanakkor a párbaján kellően meggyőző tudott lenni, és megérdemelten maradt játékban.

Nem sokkal később azonban búcsúznia kellett, mert a válla súlyosan megsérült, és utólag elmondta, pontosan hallotta a szakadást a vállában, de akkor még nem akart szólni, mert tudta, hogy biztosan nem engedik vissza. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

„Az elsődleges célom az volt, hogy megszeressék az emberek az én sportomat is, mert nagyon kevesen űzik Magyarországon, és örülnék, ha kicsit tudnám toborozni ezt a tábort.” – mesélte a TV2 videós interjújában.

„Második részről pedig örültem volna, ha megismernek az emberek, mert ezután szeretnék, ha úgy adja Isten a dolgom, személyi edzéssel foglalkozni.” – tette hozzá Marci, aki nagyon hálás volt azért, hogy Dominikán csak a sporttal kellett foglalkoznia.

Exatlon: Bálint kiszakította az ajtót a helyéről a faházban (videón a jelenet)

„Azt szerettem volna mutatni az embereknek, hogy kitartó vagyok, szerettem volna, hogy megszeressenek. Szerettem volna, hogy hitelesnek lássanak, ami a legfontosabb, mert nagyon kevesen hitelesek most már, és próbáltam ezt a látszatot kelteni.”