Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Balesetet okozott, majd magára hagyta a sérülteket egy jogosítvány nélkül vezető férfi

Vezetői engedéllyel sem rendelkezett az a zámolyi férfi, aki súlyos személyi sérülésekkel járó autóbalesetet okozván egyszerűen elhagyta a helyszínt.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozásának vétsége elkövetésével gyanúsít a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy zámolyi férfit – írta a Police.hu.

A 26 éves járművezető 2021. január 17-én kora délután Zámolyon, a Kossuth Lajos utcában Gánt felől Székesfehérvár irányába közlekedett. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva elveszítette uralmát az autó felett, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő személygépkocsival. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A zámolyi férfi a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül, gyalog eltávozott a helyszínről. A balesetben három ember megsérült.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőrei haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek az ismeretlen járművezető felkutatása érdekében, majd rövid időn belül azonosították és előállították a rendőrkapitányságra az okozót.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részben beismerő vallomást tett. Az eljárás során az is kiderült róla, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, sőt, korábban őt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Járásbíróság is jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban továbbította a Székesfehérvári Járási Ügyészségre.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.