Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

107 ember fertőződhetett meg egy templomi szertartáson Németországban

Bejelentették a német hatóságok, hogy megpróbálják felkutatni az összes személyt, aki május elején jelen volt a frankfurti templomi szertartáson, ahol több mint 107 ember fertőződött meg az új koronavírussal.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Németországban, azon belül is Hessen tartományban, ahol Frankfurt is található a vesztegzár fokozatosan feloldása kereteiben engedélyezték a helyi egyházaknak, hogy templomban fogadhassák a hívőiket azzal a feltétellel, hogy a távolságtartás szabályainak és az alapvető higiéniai protokollnak megfelelnek.

Hessen tartomány egészségügyi minisztere, Kai Klose szerint ez az eset is kiválóan rávilágít arra, hogy továbbra is mindenkinek körültekintőnek kell lennie a karantén feloldása ellenére. A miniszter elmondása szerint, ha az emberek elkezdenek „vakmerősködni”, akkor az eddigi járványkezelés területén elvégzett munka könnyedén semmivé lehet. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A megjegyzést nem véletlenül tette Klose, ugyanis az egészségügyi hatóságok megerősítették, hogy május 10-én a helyi baptista templomban történt összejövetelt követően rövid idő alatt 107 ember betegedett meg a SARS-CoV-2 vírussal. Nem teljesen tiszta még, hogy minden fertőzött részt vett-e a szertartáson, ezért bejelentették, hogy megpróbálják felkutatni az összes személyt, aki a templomban tartózkodott.

Németországban már sikerült annyira irányítás alá vonni a járványt, hogy lépésről lépésre megkezdték a korábbi korlátozások enyhítését, többek között a német futball is visszatérhetett. A fertőzöttek tekintetében ez jelentett enyhe növekedést, egyelőre a Robert Koch Intézet adatai szerint 180 328 fertőzöttet regisztráltak, közülük 8371 fő hunyt el.

Eközben az Egyesült Államokban két Missouri fodrászhoz köthető potenciálisan 140 ember megbetegedése:

https://liner.hu/usa-ket-fodrasz-osszesen-140-vendeggel-dolgozott-egyutt-mikozben-beteg-volt/

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.