Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Exatlon: Anna, Gréti és Dóri közös produkciója a villa megszerzése után

A három kihívólány nagyon lazára vette a figurát, hiszen régóta vártak arra, hogy újra a villában lehessenek.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alig pár hét maradt hátra, és megtudhatjuk, hogy kik nyerik meg az Exatlon Hungary harmadik évadának fődíját. A női és a férfi indulók közül is lesz egy győztes, akik jelentős pénznyereményt kapnak.

Hónapok óta vannak ott Dominikán, és nyilvánvalóan már mindenkinek nagyon hiányoznak a családtagok, akik csak a televízión keresztül figyelhetik őket. Hamarosan azonban újra láthatják egymást, hiszen kevesebb mint húsz nap, és véget ér a nagy kaland. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az elmúlt időszakban a kihívók rendre nem jártak szerencsével a villajátékokon, így kibérelték maguknak a faházat, ami teljesen más, mint a villa. Sokat adhat hozzá egy adott naphoz, hiszen a versenyzők ilyenkor kipihentebbek.

Gyuricza Dóri válasza arra, hogy összeházasodott-e már Rácz Jenővel

Legutóbb fordult a kocka, és a bajnokoknak el kellett hagyniuk a villát, bár számukra eddig sem jelentett nagy problémát a faház. A kihívók rendkívül boldogok voltak, régóta vártak már erre a pillanatra.

Gréti, Anna és Dóri annyira boldogok voltak, hogy még egy kis produkcióval is készültek. Felcsendült az egyik klasszikus, és egy picit táncoltak is, de hamarosan újra csak a versenyzésre kell koncentrálniuk.