Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök: „Eddig nem hánytam, most fogok”

Volt, akinek majdnem felfordult a gyomra a látvány láttán, hiszen hasonló helyzetben még talán senki sem találta magát, mint most a Konyhafőnökben.

...svg content...Fotó: RTL Klub Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök számtalan olyan kihívást kínál, amikre nehezen lehet felkészülni, ha valaki abszolút amatőr versenyző, márpedig ez a verseny pontosan erről szól, akárcsak a Konyhafőnök VIP, ami reményeink szerint szintén folytatódni fog.

Most azonban minden a Konyhafőnök új évadáról szól, benne Rácz Jenővel, Fördős Zével és Sárközi Ákossal, illetve az új versenyzőknek, akiknek rendesen fel lett adva a lecke. Minden eddiginél nagyobb kihívások várnak rájuk. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Alapesetben az ember mindig elképzelni magának, hogy mi várhat rá egy ilyen versenyen, majd sorra jönnek a sokkoló jelenetek. Igen, lehet tanulni a korábbi évadokból, de egyrészt sokszor más feladatok várják őket, másrészt teljesen más ezt élőben átélni.

A Konyhafőnök: Czutor Zsanettnek muszáj volt visszaszólnia Rácz Jenőnek

Általában a legdurvább feladat, amikor egy állatot kell feldolgozni, mert az sok esetben gyomorforgató tud lenni. Ez most sem volt másképp, miután Zé bemutatta a feladatot, és volt, akinek tényleg majdnem gondjai akadtak.

Zé úgy fogalmazott, hogy egy „kis vadságot” hoznak az első feladatba, Érdemes megnézni az arcokat, nagyon sok mindent elárulnak a helyzetről, és valóban keménynek tűnik a feladat. Nézzétek meg a videót, már aki bírja a látványt…

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.