Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Új rekordot állított be egy játék a Steamen

Újabb rekordnak lehettünk szemtanúi, a Valve videójáték-megosztó platformján ugyanis rengetegen vették elő a pénteken piacra dobott Resident Evil-széria legfrissebb epizódját.

Capcom
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Kétségkívül az idei év egyik legjobban várt game-jét tette le az asztalra a japán Capcom stúdió, a sokak által kedvelt horrorsorozat legújabb darabja, a Resident Evil Village ugyanis bebizonyította az állítások létjogosultságát.

A Steam Database hivatalos adatai alapján csak számítógépen összesen 101 726-an játszottak egyszerre a multiplatform játékkal, amivel még a Resident Evil 2 2019-esmegjelenésekor felállított 74 227-es csúcsot is sikerült megdönteni. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

A képzeletbeli dobogó harmadik helyén egyébként a Resident Evil 3 újragondolt, remasterelt változata áll 60 ezer aktív gamerrel, míg a negyedik a Resident Evil 7: Biohazard 20 ezer játékossal, az ötödik pozícióban pedig a Resident Evil 6 tanyázik alig 11 ezer aktív felhasználóval.

Ethan Winters kalandjai sokakat elragadtak, amit bizonyítanak a Twitch adatai is, hiszen szinte mindegyik híres streamer nekivágott minden idők legfélelmetesebb horrorgame-jének, ami nem csoda, hiszen a Capcom alkotása egészen zseniálisra sikerült.

Hogy mit hozhat a jövő, nehéz megjósolni, az viszont már biztosra vehető, hogy eladások tekintetében is gyümölcsöző lehet a Resident Evil Village, ezért a következő epizód érkezésének lehetősége szinte megkérdőjelezhetetlen.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.