Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Hivatalos: Neymar nem megy sehova, hosszabbított a PSG-vel

Bejelentette a Paris Saint-Germain a hivatalos közösségi oldalán, hogy 2025-ig meghosszabbították egyik legnagyobb sztárjuk, Neymar szerződését.

A brazil Neymar a labdarúgó Copa America elõdöntõjében az Argentína ellen játszott mérkõzésen, Belo Horizontéban 2019. július 2-án. Brazília 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/EFE/Fernando Bizerra
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Neymar kapcsán szinte heti rendszerességgel röppennek fel olyan hírek a sajtóban, miszerint távozni fog a PSG csapatától. A leggyakrabb az „álom újraegyesülést” vizionálták vele kapcsolatban, vagyis azt, hogy visszatér az FC Barcelona csapatához.

A brazil támadó azonban minden kétséget szétoszlatott, ugyanis a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy meghosszabbította a játékos szerződését további három évre, így kontraktusa szerint 2025 júniusáig a csapattal lesz. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Neymar hosszabbításáról már tegnap napvilágot láttak hírek, a francia sajtó akkor úgy tudja, hogy 2026-ig fog hosszabbítani a brazil támadó. Ez végül 2025 lett, a szerződés részleteiről pedig vélhetően később fogunk megtudni további információkat.

Neymar még 2017-ben került a Paris Saint-Germain csapatához, akkor világrekordot döntő 222 millió euróért igazolták le a katalánoktól. Ezt a brazil remek játékkal és már több mint 50 góllal hálálta meg, és így még további évekre elkötelezte magát a francia bajnokság mellett.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.