18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

15 évet kapott egy férfi, aki éveken keresztül erőszakolta nevelt fiát és lányait

12 éves nevelt fiát, és 12 évnél fiatalabb lányait erőszakolta rendszeresen, éveken keresztül egy férfi.

...svg content...Fotó: Tingey Injury Law Firm/Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Tizenöt év fegyházra ítéltek egy férfit, aki több éven át kényszerítette a nevelt fiát, valamint két lányát szexuális cselekmény elvégzésére – tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék pénteki döntéséről a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az MTI-t.

A vádirat szerint a férfi a 12 éves nevelt fiát 2010-től öt éven át, hetente többször, fenyegetéssel, illetve erőszakkal arra kényszerítette, tűrje el, hogy szexuális cselekményeket végezzen vele. A vádlott 2014-ben és 2015-ben a két lányát is zaklatta szexuálisan, akik akkor a 12. életévüket még nem töltötték be. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A vádlottól egy engedély nélkül tartott revolvert, valamint 83 töltényt foglaltak le, továbbá a férfi 2015 októberében eltulajdonította az egyik lánya taníttatására félretett 402 ezer forintot.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben három rendbeli, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, lőfegyverrel visszaélés, valamint sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség.

A törvényszék a férfit első fokon, nem jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint végleg eltiltotta bármely olyan foglalkozástól, amelynek keretében tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozna.

Az ügyészség indítványt tett arra, hogy a bíróság tartsa fenn a vádlott letartóztatását – közölték.

Forrás: MTI

Döntést hozott a bíróság Fico merénylőjének ügyében, több órán keresztül tárgyaltak

A lévai férfi indítékait is vizsgálták, egyértelmű a politikai motiváció.