Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,55 Ft
Euró
388,21 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,209 $

Mihalik Enikő nagy napja, egy újabb fontos mérföldkő az életében

Enikő fontos hírt jelentett be, ami sokak számára különleges, és az életünk része, mely különleges élményeket képes adni számunkra.

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek többségéből az autóvezetés érdekes élményeket vált ki, különösen amikor még az elején tartunk az útnak. Rendkívül izgalmas tud lenni, amikor a friss jogosítványunk után egyedül kelünk útra, és minden új.

Valószínűleg nagyon sokan vagytok az Olvasóink között, akik átélték már mindezt, vagy közel van a pillanat, amikor minden vizsgát sikeresen letesztek. Mi is tisztán emlékszünk arra a napra, amikor megszereztük a jogosítványunkat. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Hatalmas megkönnyebbülés, és nagy öröm, amire joggal mondhatjuk azt, hogy fontos mérföldkő az életünkben. Egy jogosítvány megszerzése természetesen hatalmas felelősséggel is jár, mivel a balesetmenetes közlekedés mindennél fontosabb.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő rendesen felbosszantotta Czutor Zsanit, aki nem hagyta magát

Nemrég Palvin Barbi jelentette be, hogy megszerezte a jogosítványát, és az első autója egy Tesla lett. Nem sokkal később a várandós Mihalik Enikő közölte a hírt, miszerint sikeresen teljesítette a vizsgát, tehát hamarosan vele is találkozhatunk az utakon.

„Köszönöm @bmw_budapestmotors a bizalmat és a támogatást! Alig varom, hogy becsüccsenhessek a volán mögé és körültekintően!, az irányjelző megfelelő használatával, biztonságosan!, balesetmentesen! én is 50-el száguldozhassak lakott területen belül, persze ha a tábla mást nem indikál” – írta a csodálatos magyar modell a posztjában.