Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,68 Ft
Euró
393,47 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
62,957 $

Akkorát táncolt Gelencsér Timi az Exatlonban… (videóval)

Egy biztos, a harmadik évad nagyon emlékezetes marad, amihez Gelencsér Timi is jelenetős mértékben hozzájárult.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valamivel több mint húsz nap van hátra, és kiderült, hogy kik lesznek az Exatlon Hungary harmadik évadának győztesei. Két győztes lesz, hiszen férfi és női kategóriában is kiosztanak egy első helyet a fináléban.

Ugyan vannak favoritok, az Exatlon már számtalanszor bizonyította, hogy soha nem lehet tudni. Jelen állás szerint Bálint és Dóri a két nagy favorit, köszönhetően annak is, hogy Krisztián megsérült, míg Franciska, Janka és Dani önhibáján kívül esett ki. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Totálisan más végeredmény is születhetett volna, ha ezek a versenyzők nem sérülnek le, vagy nem betegszenek meg, de így sem unatkozhatunk. A szórakoztatásról többek között Gelencsér Timi is gondoskodik.

Rúzsa Magdi rendkívül boldog, megkapta a védettségi kártyáját

Nemrég egy magángépen volt légiutas-kísérő, ahol a kihívókat szolgálta ki, most pedig egy igazi karneváli táncos bőrébe bújhatott. A tánc nem áll tőle távol, hiszen a Dancing with the Stars első nyertese, így bőven volt tapasztalata ahhoz, hogy megtanulja a lépéseket.

Mint azt a videóban is látni, a magyar modell és szépségkirálynő nagyon nagyot táncolt, lenyűgözte a közönséget, és egyáltalán nem lógott ki a sorból. A kihívók is csak tátott szájjal figyelték a látványos produkciót.