Rúzsa Magdi rendkívül boldog, megkapta a védettségi kártyáját

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
not image

Takács Petra

2021.május.5 - 01:35

Magyarország egyik leghíresebb énekesnője is megkapta a védettségi kártyáját, miután felvette az oltását.

A sztárok egymást váltják az oltásokkal, a különböző üzenetekkel, melyek segíthetnek meggyőzni az embereket abban, hogy a helyes utat kövessék, hiszen a koronavírus ellen az egyetlen ellenszer a vakcina.

Ha vissza akarjuk kapni a régi életünket, akkor is ez az egyetlen helyes döntés, mivel rengeteg élet múlhat azon, hogy miképpen cselekszünk. Sokan vannak, akik azt gondolják mások beoltásával biztonságba kerülhetnek, de ez nem teljesen van így.

Vannak, akik a második adag felvételén is hezitálnak, ami ugyancsak nem a megfelelő magatartás, mert az a vakcina is szükséges a védettség kialakításához. Ezek nagyon nehéz idők, és fontos, hogy több hasonlót ne éljünk át.

Nagy bejelentés az RTL Klubnál: megvan az új X-Faktor műsorvezetője

Rúzsa Magdi azon emberek táborát erősíti, akik büszkén vállalják az oltásukat, és ezt tartják helyesnek. Még április közepén erősítette meg a sztár, hogy megkapta az oltását, ami a kínai vakcinát jelenti.

„Minden oltással egy lépést teszünk, hogy gyorsabban visszaálljunk, hogy pörögjön a gazdaságunk, hogy szabadabban lélegezzünk. Te is felelős vagy! Oltass!” – írta Magdi az akkori posztjában, most pedig már meg is kapta a védettségi igazolványát, amivel számtalan szolgáltatást vehet igénybe.