Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Rácz Jenő arca mindent elmond, ő ebből nem kér

Fördős Zé szokásához híven bevállalósabb volt, míg addig Rácz Jenőnél minden az arcára volt írva, teljesen érthető módon.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a Konyhafőnök új évadában, és akkor egészen finoman fogalmaztunk. Néha mintha csak az X-Faktorban éreznénk magunkat, ahol legutóbb az új műsorvezetőt jelentették be, aki abszolút meglepetés.

Akárcsak az X-Faktorban, a Konyhafőnökben is vannak érdekes, furcsa, vagy különleges személyiségek. Nem mindenki a tudásával hívja fel magára a figyelmet, és ez általában nem kifizetődő. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos is csak akkor győzhető meg, ha valóban van tudás a külső mögött, mert máskülönben nincs értelme. Jöhet bárki, bármekkora show-val, maximum csak szórakoztatni fog, továbbjutni nem.

Konyhafőnök: Jenő kisétált a stúdióból a gyomorforgató jelenet után, Ákos is kiakadt

A prezentált ételek között voltak ehetetlen és igen merész fogások is. Sokan például azzal rontják el a továbbjutásukat, hogy egyszerűen nyers az ételük. Ez pedig akkora főbenjáró bűn, hogy onnan már nincs visszaút.

Volt, aki sült rovarokat szolgált fel, és ez például Jenőnek nagyon nem jött be. Zé is kissé félve közelített, noha tudhatjuk, hogy ő nem túl finnyás, de most… A jelenet sokat elmond, és lesznek még hasonló érdekességek a műsorban, ez biztos.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.