Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Konyhafőnök: Jenő kisétált a stúdióból a gyomorforgató jelenet után, Ákos is kiakadt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. május 4. - 17:03

Rácz Jenő és Sárközi Ákos teljesen jogosan akadt ki, miután többen is totálisan vakon voltak az ételüket illetően.

Ahogy az várható volt, a Konyhafőnök új évadának első epizódja hozott pár nagyon emlékezetes jelenetet. Egyelőre a versenyzők kiválasztása zajlik, akárcsak például az X-Faktorban, melynek jubileumi évadáról hamarosan teljesen lehullhat a lepel.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

Akárcsak az X-Faktorban, a Konyhafőnökben is vannak olyan karakterek, akik rendesen ki tudják akasztani a triót, noha Jenő, Zé és Ákos is egy nyugodtabb karakter. Ugyanakkor van egy határ, amit jobb, ha a jelentkezők nem lépnek át.

Az RTL Klub szerkesztői egy remek összeállítást készítettek az első adás borzalmasabb ételeiről. Az étel, mint megnevezés, ebben a formában kissé túlzás, mert ha megnézitek a felvételeket, akkor pontosan láthatjátok, hogy miről beszélünk.

Szívszorító jelenet a Konyhafőnökben, már az első adás drámai pillanatokat hozott

Néhány jelentkező jobban tette volna, ha el sem megy a válogatóra, és inkább az eredeti munkájánál marad. Jenő az egyik jelenetnél olyan szinten dühös lett, hogy inkább kisétált a stúdióból, mert gyomorforgató volt, amit a fiatal srác csinált.

Sőt, még Ákost is sikerült kihoznia valakinek a sodrából, noha előtte pontosan figyelmeztették, hogy nyers lesz az étel. Ennek ellenére a versenyző nem figyelt oda kellőképpen, aminek meg is lett az eredménye.