Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,392 $

Tóth Gabi már a második oltását is megkapta: „Nem fizettek ezért a bejegyzésért se…”

A magyar énekesnő egyértelművé tette, hogy ezért a bejegyzésért sem fizettek neki, pusztán megosztotta az emberekkel, hogy mit érez a második oltását követően.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi azon hírességek közé tartozik, akik átestek a COVID-on, és nem éppen tünetmentesen. Nem volt kérdés, hogy kérni fogja az oltást, amiből időközben már a második adagját is megkapta, tehát hamarosan teljesen védetté válhat.

„Második oltást is megkaptam vasárnap… nem voltam túl jól tőle.., de hihetetlen megnyugvást ad nekem, hogy védelmet kaphatok általa!” – kezdte a posztjában Gabi, aki nagyon örül, hogy lassan teljesen védetté válhat. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

„Gyenge voltam, és szédültem is… de mindig tudatosítottam magamban, hogy ezt nem betegség okozza, hanem a testem reagál és védelmet alakít…” – osztotta meg az érzéseit a híres énekesnő a második oltást követően.

Konyhafőnök: Zé olyat tett, amit ezelőtt még soha, videón a jelenet

„Megosztó téma és nem is akarok senkit győzködni, csupán a saját érzéseimet osztom meg veletek… voltam covidos.. ez a két nap immunreakció, amit az oltóanyag váltott ki, semmiség volt ahhoz képest, amit abban a 12 napban kellett átélnünk…”

„Pedig bíztam az immunrendszeremben… hiszem, hogy ezzel nem csak magamat, hanem a családomat és embertársaimat is megóvhatom majd! Nekem fontos, hogy vigyázzak rátok! Bármennyire is nyálasan hangzik… ui: nem… nem fizettek ezért a bejegyzésért se…”

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.