Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Sajtó: Két évig marad még Messi a Barcelonánál, Neymar is visszatérhet

Lionel Messi jövőjéről továbbra is folyamatosak a találgatások, de a legújabb sajtóinformációk szerint két évvel meghosszabbítja majd szerződését a Barcelonával.

Fotó: MTI/AP/Christophe Ena
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az ESPN Argentina információi szerint Lionel Messi közel van ahhoz, hogy 2023-ig újra aláírjon a Barcelonánál, akik mindent megtesznek majd, hogy visszahozzák a PSG-től Neymart.

A brazil visszatéréséről az elmúlt hetekben egyre több pletyka látott napvilágot, állítólag megakadtak a tárgyalások közte és a párizsi csapat között. A brazil múlt héten arról beszélt, hogy „szinte minden el van intézve” új szerződésével kapcsolatban, de egyelőre még nem írt alá sehova. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egyelőre még nem világos, hogy akarják a gránátvörös-kékek visszacsábítani Neymart, hiszen komoly adósságaik vannak, emiatt pedig több játékostól is meg kell majd válniuk nyáron. Az argentin riport szerint Messi 50%-os fizetéscsökkentésbe megy bele, hogy enyhítsen a klub pénzügyi válságán, de emellett arról is érkeztek hírek, hogy Joan Laporta egy hatalmas szponzori üzlet megkötése előtt áll.

Neymar visszatéréséről mindenesetre szinte szüntelenül jelennek meg hírek, mióta 2017-ben Párizsba igazolt. Nem lesz könnyű visszaszerezni, de amennyiben nem hosszabbítja meg 2022-ben lejáró szerződését, a PSG-nek súlyos döntést kell hoznia.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.