Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Betörtek Kásler Miklós miniszter sárvári házába

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) első embere bűncselekmény áldozata lett.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint a 112press.hu arról beszámolt, a miniszter sárvári házába törtek be egyelőre ismeretlenek, egészen pontosan az ablakon keresztül. A hírportál azt is megjegyzi, hogy ezt követően a helyszíni szemle legalább hét órán keresztül zajlott.

A lapnak nyilatkozó közelben élők arról számoltak be, hogy nagyjából 13 óra után érkezhettek meg a rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, ezt követően pedig egy járdaszakaszt le is zártak rendőrségi szalaggal. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

„Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Meg bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak” – nyilatkozta a lapnak egy férfi, aki pár házzal a miniszter házától arrébb lakik.

Egy másik környékben élő megerősítette a lapnak, hogy a kutyák idegesen ugattak, viszont ő sem sejtette, hogy mi lehet az oka, csak azután állt össze a kép, miután a rendőrök délután megérkeztek. Hozzátette: nemrégiben parkettáztak a miniszter házában, és gyanús számára, hogy ezután törtek be pont.

Mint a hírportál is írja, a helyszínen látottak alapján úgy tűnik, a ház vasútállomás felőli oldaláról juthattak be a betörők az épületbe az ablakon keresztül. Egy környékben élő pedig azt is elárulta, hogy a közelmúltban már egy másik házba is megpróbáltak betörni nem messze a miniszter otthonától.

Kásler Miklós cikkünk írásának pillanatáig nem adott ki közleményt az esetről és nem is kommentálta a betörést. Arról sem áll rendelkezésre jelenleg információ, hogy a betörőket sikerült-e már kézre keríteni.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.