Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Müller Cecília bejelentette: keddtől már egy újabb csoport regisztrálhat oltásra

Kiderült ugyanis, hogy mivel már kellő vakcinamennyiség áll rendelkezésre az országban, azok is kaphatnak oltást, akik külföldiként élnek Magyarországon.

...svg content...Fotó: Megmérik egy férfi vérnyomását és testhőmérsékletét, mielőtt beoltják az orosz Szuptnyik V koronavírus elleni vakcina második adagjával a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház oltópontján 2021. május 2-án. MTI/Komka Péter
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy mennyiségben érkeznek a vakcinák Magyarországra, ami az egyik lehető legjobb hír. Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfő délelőtt jelentette be, hogy a Pfizer keddre egy újabb igen komoly mennyiséget tesz elérhetővé.

Müller egyik legfontosabb bejelentése az volt, amikor kiderült, hogy a holnapi naptól kezdődően már azon Magyarországon élő külföldiek számára is megnyílik a lehetőség az oltás regisztrációjára, akik nem rendelkeznek TAJ számmal. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az országos tisztifőorvos kiemelte, járványügyi szempontból ez egy újabb rendkívül fontos lépés, hiszen ezek a külföldi emberek köztünk élnek, és a vírus nem válogat, tehát ők is ugyanúgy megbetegedhetnek, illetve átadhatják a vírust.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.