Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
388,51 Ft
Font
451,50 Ft
Bitcoin
62,710 $

Kigyulladt egy négyemeletes ház Kőbányán, tetőn rekedtek a lakók

Tűzoltók vonultak ki a Harmat utcába, miután egy bejelentést követően megtudták, hogy égni kezdett egy ház Budapest X. kerületében.

Facebook/Dóra Bálint
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Origo információi szerint egy négyemeletes lakóépület negyedik emeleti lakása gyulladt ki Kőbányán, a Harmat utcában.

A lap értesülései alapján több ember is a tetőn rekedt, miközben a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Soron kívül Vitézy Karácsonyról: a legfontosabb dolga, hogy Salgótarjánban Dobrev kampányát vigye

Fotó FacebookSeres Zoltán

Frissítés: A helyszínre kivezényelt tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két vízsugárral a lángokat eloltották. Az épület tetőtéri teraszára menekült tizenegy embert, akik közvetlen veszélyben voltak, a tűzoltók kimentették.

Három embert mentőálarcban, a lépcsőházon keresztül kísértek le, nyolc embert a magasból mentőszerkezettel hoztak le. Jelenleg a tűzoltók az utómunkálatokat végzik.

Elmondta a rendőrség, blokkolták-e az internetet Magyar Péter gyűlésein

Visszautasította a rendőrség Magyar Péter állításait, miszerint a titkosszolgálat akadályozná az internet-hozzáférést a Tisza Párt rendezvényein.