Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,10 Ft
Font
450,94 Ft
Bitcoin
68,851 $

A Liverpool legnagyobb sztárja volt, most aprópénzért térhet vissza

A brit sajtó értesülései szerint hatalmas igazolásra készülhet az Everton, ráadásul rendkívül alacsony áron.

...svg content...Philippe Coutinho | Forrás: Twitter / FC Barcelona
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Carlo Ancelotti, az Everton menedzsere ugyanis kinézte magának a Barcelona klubrekordért vásárolt brazilját, Philippe Coutinho-t – írja a The Sun. A dolog pikantériája, hogy Coutinho a városi riválisnál, a Liverpoolnál robbant be igazán a futballköztudatba.

A 28 éves brazil még 150 millió euró ellenében távozott az Anfieldről, akkor a katalánok klubrekordot jelentő összeget fizettek érte, ennek megfelelően pedig az elvárások is nagyok voltak, amelyeknek Coutinho nem igazán tudott megfelelni. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Coutinho ezt követően a Bayern Münchennél, kölcsönben tudott megmutatni valami régi formájából, ám nem volt annyira konzisztens, hogy a bajorok vezetősége úgy döntsön, véglegesítik az üzletet. Koeman alatt viszont több alkalommal is lehetőséget kapott a Barcelona kezdőjében, ám december óta nem játszott egy térdsérülés miatt.

A The Sun szerint ugyan az Everton meg akarja várni, míg a brazil teljesen felépül, de állítólag már megállapodták a Barcelonával Coutinho leigazolásáról. A katalánok mindenképpen szabadulni akarnak tőle, még akkor is, ha ez aprópénzért történik.

A brit lap értesülései szerint pedig az Everton lehet ennek az igazán nagy nyertese, ugyanis 35 millió font ellenében a Goodison Parkba csábíthatják, ezzel pedig összeállhatna a Philippe Coutinho-James Rodriguez álomközéppálya.

Szijjártó Péter nagy bejelentéssel kezdte a hetet: „Megvan a következő magyar űrhajós”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy bejelentéssel kezdte a hetet, ugyanis elárulta, megvan a következő magyar űrhajós.