Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Tóth Gabi szimplán lélegzetelállító ezen a képen

Valószínűleg az önbizalmának is nagyon jót tett az a rengeteg üzenet, amit az új képei alá kapott.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azt semmiképpen sem mondhatjuk, hogy Tóth Gabi ne lenne feltűnő jelenség, mivel mindig is az volt. Noha a testvére is híres énekes, totálisan más karakter, stílusilag is. Ez a különbség gyakorlatilag mindenben megnyilvánul.

Tóth Vera egyszerűen lényegesen visszafogottabb, de mindketten remek karakterek. Sokan rajonganak értük, ugyanakkor az is tény, hogy a zenei világuk szintén eltér, így valószínűleg ez a rajongótáborra is igaz. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Gabi többet szerepel a médiában, köszönhetően annak is, hogy igen nagy televíziós szerepek vannak mögötte. Most például a TV2 nagy produkciójára készül, ami a Sztárban Sztár leszek! lesz a következő hónapokban.

Így néz ki 44 évesen Shakira, a kétgyermekes világsztár

A bejelentés már megtörtént, és nagyon dögös promóciós képeket láthattunk az énekesnőről, amik komoly reakciókat váltott ki a közösségi médiában. Gabi egy újabb képet osztott meg magáról az Instagram oldalán, és egyúttal köszönetet mondott a rengeteg üzenetért.

„Nagyon köszönöm nektek azt a rengeteg szeretetet, üzenetet, amit kaptam tőletek az elmúlt napokban is! Igazán jól esett! Igyekszem meghálálni nektek… Különleges projekteken dolgozom.. Alig várom, hogy eljusson hozzátok. Szeretettel gondolok rátok addig is! Gabi”

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.