Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

A mai naptól ismét igénybe vehetők a szűrővizsgálatok a kórházakban

A mai kormányinfón elhangzott egy kérdés, miszerint a mai napon újrainduló onkológiai szűrések mellett mikor számíthatunk további szűrővizsgálatok igénybe vételére, erre Gulyás Gergely adott választ.

...svg content...Betegirányító a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton az oltás napján, 2021. április 11-én. MTI/Vajda János
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Gulyás megosztotta, hogy a szűrővizsgálatok a mai naptól már elérhetőek, tehát a mai napon a szűrővizsgálatok valamennyi típusa újraindult, így azokra már be is lehet jelentkezni az egészségügyi intézményekben.

A miniszter arról is tájékoztatott, hogy a Kásler Miklós által bejelentett május 3-ra tervezett egynapos sebészeti ellátás újraindulása meg fog történni, így tehát hétfőtől újra igénybe lehet venni azon sebészeti beavatkozásokat, melyek csak egy napot igényelnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a Facebook-oldalán tett bejelentést arra vonatkozóan, hogy ismét lehetőség lesz azon sebészeti beavatkozásokra, melyek során a betegnek csupán egy napot kell kórházban töltenie.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.