Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Jelentősen drágulhat idén a strandolás

Amíg a fürdők többsége azonnal újranyitná kapuit, addig a színházak nagyobb része egyelőre időt kér a közönségtől és a vendégektől.

MTI/Varga György
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az RTL Klub Híradójából kiderült, várhatóan hétvégétől fogadhatják újra vendégeiket az intézmények, miután Magyarország teljesítette a 4 millió beoltottról szóló kvótát, amit még a miniszterelnök lengetett be korábban.

A fürdők többsége 10 százalékos áremeléssel várja vissza látogatóit a majdnem fél évig elhúzódó kényszerleállás miatt. Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke indokoltnak tartja az áremeléseket, ugyanis a vállalatoknak, amelyeknek az elmúlt időszakban elmaradtak a vendégeik, fedezni kell a megemelkedett költségeket. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Drágulnak az élelmiszerek, amelyet a vendéglátóegységek beépítenek majd az áraikba, így a vendégek becslések szerint akár 10-15 százalékkal magasabb cechre számíthatnak majd a járvány előtti időszakhoz képest” – magyarázta Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke a Portfolio hírportál megkeresésére.

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott vakcinaszállítási adatok alapján április 29-én csütörtök estére, vagy péntek délelőttre érhetjük el elsőként a 4 millió beoltottat, ezért akár már most hétvégén országszerte nyithat a gazdaság.

A részleteket már hétfőn közzétették, ami azt jelenti, hogy a kormány is készül rá, hogy napokon belül elérhetjük a korábban beígért fontos mérföldkövet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.