Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így énekel Lady Gagát otthon Tóth Gabi, no komment

Nem lehet sokat hozzáfűzni a videóhoz, mivel az önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy Tóth Gabi miért is lett olyan ismert énekes.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Lady Gaga korunk egyik legmeghatározóbb sztárja, aki még mindig csak 35 esztendős. Márciusban ünnepelhetett a világsztár, akinek olyannyira elismerték a színészi képességeit, hogy Oscar-díjjal jutalmazták.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, művésznevén Lady Gaga, talán soha nem gondolta, hogy ilyen magasságokba érhet, és egy nap a legnagyobb színészi elismerést is átveheti, amire egyesek évtizedeket várnak hiába, noha szintén sokat tettek le az asztalra. Soron kívül Sokan erősen kételkednek abban, hogy a Tisza Párt a Fidesz elé került volna

A több mint tíz Grammy-díjat is nyert olasz származású amerikai énekesnő, színésznő és dalszerző rengeteg embert inspirál, köztük magyar sztárokkal, mint például Tóth Gabit, aki a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaként fog újra feltűnni a képernyőn.

Tóth Gabi még egy otthoni szettben is bombanő

Gabi szintén letette a névjegyét a szakmában, számos nagy siker van mögötte, de most már elsősorban édesanya. Nemrég a Nők lapja címlapján mutatta meg a kislányát, akivel nagyon cukin mutattak együtt.

Most például otthon csillogtatta meg a képességeit, miközben privát koncertet adott a követőknek, akik természetesen nagyon örültek ennek. „Nem könnyű dal… de nagyon szeretem…” – írta a posztjában azután, hogy elénekelte Gaga egyik dalát.

Magyar Péter már a Tisza Párt választási győzelméről beszél

A Tisza Párt vezetője reagált a legutóbbi közvélemény-kutatás eredményére, mely szerint a Fidesz a Tisza Párt mögé került.

Kim Dzsongun bőrkabátban üzent az Egyesült Államoknak

Az észak-koreai vezetőt a Hvaszong–18 típusú, szilárd hajtóanyagú interkontinentális ballisztikus rakéták mellett állva kapták lencsevégre.