18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Elítélték a vasi rémszülőket, akik folyamatosan megalázták és elhanyagolták kiskorú gyermekeiket

Két és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott az a férfi, aki egészen brutális módon vegzálta élettársával együtt saját gyerekeit.

...svg content...Illusztráció/Pixabay
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Szombathelyi Törvényszék szóvivője a 24.hu hírportál megkeresésére elmondta, a vádlottak beismerték azt, hogy szörnyű tetteik közben alkohol befolyása alatt voltak, azt viszont tagadták, hogy gyerekeik sérelmére követtek volna el bűncselekményeket.

A férfi és a nő 12 éve élt együtt egy Vas megyei faluban, és két kisfiút, illetve egy kislányt neveltek közösen, valamint a nő korábbi élettársi kapcsolatából született gyermeket is. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A szülők 2016-tól kezdődően folyamatosan veszekedtek, agresszívan viselkedtek, a verekedések a gyermekek szeme láttára zajlottak, veszélyeztetve ezzel a kiskorúak fejlődését.

Az édesapa egyéves kora óta veszélyeztette nevelt gyermekét, a legidősebb fiút rendszeresen szidta és megalázta, valamint indok nélkül megverte, miközben azt hajtogatta neki, hogy kevesebbet ér, mint az öccse, és nem tartozik a családhoz.

A megkülönböztetés meglátszott a gyermek öltöztetésében, iskolai felszerelésében és viselkedésében is. Az idősebb fiúnak ágyneműje sem volt, csupán egy szál törölközője, anyja akkor sem vitte el orvoshoz, amikor éppen asztmás rohamot kapott.

A szülők a legkisebb, közös kiskorú lánygyermeküket is súlyosan elhanyagolták. Nem figyeltek oda rá, nem törődtek a testi fejlődésével, nem táplálták megfelelően, aminek következtében a kislány állandó súlyfejlődési problémákkal küzdött, testi fejlődése pedig átlag alatti volt a gyermek alultápláltsága okán.

Az is gyakori volt, hogy a férfi ittasan baltával támadt rá partnerére úgy, hogy a jeleneteket a gyerekek végig látták, amint a szerszám becsapódik az egyik ruhásszekrénybe.

A nő tudomásul vette az ítéletet, de az élettársa felmentésért, a védője pedig enyhítésért fellebbezett, míg a lányaikat és fiaikat gyermekotthonba helyezték.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .