Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Mutatjuk, hogyan juthatunk hozzá a védettségi igazolványokhoz

Müller Cecília az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján kitért a védettségi igazolványok kiadására is, miután többen jelezték, hogy nem kapták meg a kártyájukat, amik hamarosan sokat fognak érni a különböző szolgáltatások igénybevételénél.

...svg content...Fotó: Sinopharm felirat Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban 2021. április 27-én. MTI/Vajda János
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 4 millió beoltottat követően rengeteg szolgáltatás válik újra elérhetővé, de csak a védettségi igazolvány bemutatásával. Emiatt vannak sokan, akik minél hamarabb hozzá akarnak jutni a kártyájukhoz, mivel már megkapták az oltásukat.

Müller kiemelte, előfordul, hogy esetleg ezekben a nagy hajráidőszakokban, amikor nagyon sok védőoltás kerül beadásra az oltópontokon, az egészségügyi szolgáltatóknál, a praxisokban, hogy esetleg a védőoltás beadásának rögzítése kis késedelmet szenved.

Az oltópontok azon vannak, hogy ez az oltást követően rögtön megtörténjen, ugyanakkor az igazolványoknak a gyártása csakis azon adatok alapján történhet, amiket rögzítettek a szolgáltatók a rendszerben.

Ha mégis valakinek bármilyen problémája támad ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban, akkor az ügyfélkapun keresztül keresse meg a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal kapcsolatos ügybejelentés menüpontot. Itt egy elektronikus űrlap segítségével jelezhetjük, ha bárminemű problémánk van a védettségi igazolvánnyal szemben.

Óriási Pfizer-szállítmány futott be Magyarországra

Ugyanezt megtehetjük a kormányhivataloknak az ügyfélszolgálati pontjain, ahol egyelőre időpontot kell kérni, úgy lehet csak személyesen megjelenni. Ez a két mód van arra, hogy jelezzük a problémáinkat, ha fennakadás történne a védettségi igazolvánnyal kapcsolatban, vagy a megfelelő időben nem kaptuk meg az igazolványt.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.