Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi még egy otthoni szettben is bombanő

Az énekesnő az utóbbi időben mintha változott volna, nemcsak testileg, mert most még inkább ragyog a róla készült képeken.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabira nem lehet azt mondani, hogy ne lenne óvatos, mert ő valóban mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje magát, a családját és a környezetében lévőket a vírustól. Sokszor azonban még ez sem elegendő ehhez, mivel a láthatatlan ellenség nagy erővel terjed.

Magyarországon már jobb a helyzet, napról napra javulnak a számok, bár Zacher Gábor a járvány esetleges újabb berobbanása miatt aggódik. Gabinak sem tetszettek a hétvégi felvételek, ahogy csak úgy morajlott a tömeg a teraszok előtt. Soron kívül Sokan erősen kételkednek abban, hogy a Tisza Párt a Fidesz elé került volna

Az oltások beadása minden eddiginél fontosabbá vált, miután a harmadik hullám messze erősebben csapott le, mint az első kettő, és nyilván senki sem akar egy következőt. Azzal, hogy újabb és újabb nagyobb szállítmányok futnak be Magyarországra, az immunizálás is felgyorsul.

Ez többek között Gabi számára is jó hír, hiszen régóta nem láthatta a közönségét, míg a testvére, Vera ádáz harcot vív a vírussal. Egy hosszú posztban írta le rendkívül őszintén az érzéseit, hiszen nem tünetmentesen éli meg a betegséget.

Gabi már túl van a betegségen, és egy nagy bejelentésen is, ami a Sztárban Sztár leszek! új évadára vonatkozik. Szenzációsan néz ki a formája, sok pozitív kommentet kap erről, és a legutóbbi képe is nagy sikert aratott. „Gabi te még otthoni szettben is bomba jól nézel ki” – írta az egyik kommentelő.

Magyar Péter már a Tisza Párt választási győzelméről beszél

A Tisza Párt vezetője reagált a legutóbbi közvélemény-kutatás eredményére, mely szerint a Fidesz a Tisza Párt mögé került.

Kim Dzsongun bőrkabátban üzent az Egyesült Államoknak

Az észak-koreai vezetőt a Hvaszong–18 típusú, szilárd hajtóanyagú interkontinentális ballisztikus rakéták mellett állva kapták lencsevégre.