Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Tóth Gabi bombasztikus testtel állt ki a fotózásra, nem semmi!

Gabi gondoskodott arról, hogy a Sztárban Sztár leszek! fotózására a lehető legjobb formában legyen, és nincs is miért panaszkodnia.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gabi elég hamar visszanyerte a formáját a szülést követően, köszönhetően annak is, hogy nem görcsölt rá a témára, természetesen, nyugodtan kezelte a dolgot, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez nemcsak odafigyelés kérdése.

A genetika is szerepet játszik, nem beszélve a stresszről, és így tovább. Számtalan oka van annak, amikor valaki csak keserves módon tudja visszanyerni a régi formáját, vagy már soha nem fog úgy kinézni, mint azelőtt. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Az énekesnő lenyűgözően néz ki, talán soha nem volt ennyire formás, mint most, így pláne büszke édesanya lehet. A ruha és a cipő tökéletes választás volt, akárcsak a frizura, nálunk ez a fotózás most különösen bejött.

Rácz Jenő első videója a titokzatos repülős útjukat követően

Nagy alkalom volt, hiszen a Sztárban Sztár leszek! forgatására készül a zsűri, akik egy nagyon izgalmas és érdekes időszak előtt állnak. Ebben a formációban még soha nem dolgoztak együtt, miután Pápai Joci és Gabi mellé megérkezett Köllő Babett, valamint Majka.

Gabi megosztott egy képet a fotózásról, ami egyenesen lenyűgözte a követőket. Még 30 perc sem telt el, és már 4300 like felett járt a számláló, amit azért nem gyenge Magyarországon. A követők pedig már 453 ezren vannak Gabi Instagram oldalán.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.