Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Ez a fajta teraszozás már Tóth Gabinál is kiverte a biztosítékot

A magyar énekesnő is csak nézhetett maga elé, amikor meglátta a tömegekről készült képeket, miközben fiatalok százai voltak egymás hegyén-hátán a hétvégén.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Erre talán senki sem számított, mint amit az elmúlt hétvégén láthattunk néhány helyen, ami után egyesek már az esetleges negyedik hullámtól kezdtek el tartani. A magyar kormány ugyan zöld jelzést adott a terasznyitásokra, ezt páran nem egészen mértékletes módon értelmezték.

Mi magunk is ellátogattunk a főváros szívébe, és néhol olyan tömegeket láttunk, mintha nem is lenne vírus. Az ehhez hasonló magatartás akár komolyabb veszélyekkel is járhat, és egyesek kicsit sem figyeltek oda a szabályok betartására. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szerencsére a többség tudta, hogy mi a helyes ebben a helyzetben, de nagyon furcsa volt látni azokat, akik úgy tömörültek, mintha ez a vírus idején a világ legtermészetesebb dolga lenne, mellőzvén a társadalmi távolságot.

Nem egy embernél csapták ki a biztosítékot ezek a képek és videók, amik árulkodóak voltak, hogy egyes fiatalok még mindig nem veszik elég komolyan a helyzetet, miközben a kórházakban napi szinten sokan vesztik életüket a COVID miatt.

Tóth Gabi a hivatalos Instagram oldalán keresztül reagált a sztorik között, megmutatván azt a pillanatot, ami nagyon nem helyes, és azt, ami még elfogadható. Emellett fel is tette a kérdést. „Mértékkel? Ismeritek?” – írta a posztjában a Sztárban Sztár leszek! új zsűritagja, aki Babett, Majka és Joci mellett fog dolgozni.