18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Hátba szúrta munkatársát egy feldühödött férfi az egyik munkásszállón

Parázs vita alakult ki két munkás között, aminek az lett a vége, hogy az egyik 49 éves román állampolgárságú férfi leszúrta haragosát.

...svg content...Pixabay
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a munkavégzés céljából Magyarországon tartózkodó férfi 2021. január 28-án este, jászberényi szálláshelyének konyhájában, ittasan összeszólalkozott ukrán-magyar állampolgárságú lakótársával.

A korábbi összetűzéseik miatt haragos viszonyban álló férfiak között addig fajult a vita, hogy a román férfi ököllel arcon ütötte a konyhaasztalnál ülő lakótársát. Erre a sértett felkelt a székéről és a két férfi között kölcsönös dulakodás vette kezdetét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ennek során a román férfi felkapott a konyhaasztalról egy 15 centiméter pengehosszúságú, hegyes konyhakést és hasba szúrta vele haragosát. Ekkor a konyhában tartózkodó egyik munkatársa lefogta a támadó kezét és elvette tőle a kést.

Ezután az elkövető és a sértett közösen feltakarítottak a konyhában, összeszedték a verekedés közben leborogatott berendezési tárgyakat, majd – mivel a bántalmazott férfi sem akart hatósági intézkedést – megegyeztek, hogy nem értesítik sem a mentőket, sem a rendőrséget

Végül az erősen vérző férfi munkahelyének vezetőjét értesítették a munkásszállás lakói, így ő szállította kórházba. A sértettnek az elszenvedett késszúrás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

A sérüléssel járó közvetlen életveszélyt az időben nyújtott szakszerű orvosi segítség hárította el. Az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék az ügyészség indítványával egyezően, börtönben végrehajtandó szabadságvesztéssel sújtotta a haragosát bántalmazó férfit, és határozott időre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A vádlott és a védő enyhítés végett bejelentett fellebbezése folytán a Szegedi Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság előtt folytatódik az eljárás.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.