Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Így gitározik Lewis Hamilton a David Bowie-tól kapott gitáron

A Forma-1 egyik legnagyobb sztárja a zenében is otthonosan mozog, folyamatosan képezi magát, most épp a gitártudásából mutatott valamit.

...svg content...Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember alapesetben azt gondolná, hogy egy F1-es világbajnok szupersztárnak nincs sok ideje másra, és minden a versenyzés körül forog. Ez azonban nem így van, a Mercedes világbajnok rekorderénél pláne.

Hamilton folyamatosan arra törekszik, hogy fejlődjön, mind emberileg, mentálisan és fizikálisan is. Ez pedig már önmagában komoly elfoglaltságot jelent, valamint a világ egyik legjobb dolga is egyben, hiszen nem azért jöttünk a Földre, hogy csak ellegyünk. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Csodálatos a fejlődés, legyen az emberi, mentális, vagy fizikai. Az ember mindig képes tanulni valami újat, és az életünk túl rövid ahhoz, hogy ne használjuk ki a különleges lehetőségeket a fejlődésre. Hamilton a karrierje miatt nyilván más lehetőségekkel rendelkezik, mint egy átlagember.

Sarka Kata ebben a napszemüvegben úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár

Többek között egy saját stúdiója is van, és valószínűleg minden házában találni valamilyen hangszert. Láthattuk őt már többek között zongorázni, de a gitározás is közel áll hozzá, ami nem megy neki rosszul.

Legújabb posztjában elnézést kért a hibákért, mert messze nem tartja magát jónak, illetve hangsúlyozza, ezen a gitáron ez az első próbálkozása, amit néhány évvel ezelőtt személyesen David Bowie küldött neki. Lewis örökre meg fogja becsülni a hangszert, amit egyenesen imád, és hatalmas köszönetet mondott érte.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.