Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

Kiss Ramóna hétvégi szettje nagy sikert aratott

Szigligetről jelentkezett be Kiss Ramóna, a TV2 sztárja, aki rendre látványos és menő szettekkel hívja fel magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hétvége sok szempontból merőben más volt, mint az elmúlt időszak, hiszen Magyarország folytatta a nyitási sorozatát, és zöld jelzést kaptak a teraszok. Ez olyasvalami, amire már régóta vártak az emberek.

Aki szombaton járt a városban, az láthatta, hogy nem sok szabad hely volt a teraszokon, így a vendéglátósban dolgozók biztosan boldogok lehettek, és jó napot zárhattak. Ennyi teraszos posztot soha nem láttunk pár óra leforgása alatt. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Sokan voltak olyanok is, akik általában nem teraszoznak, de most mégis megadták ennek a módját, és kiültek egy kávéra, vagy valami hasonlóra. Messze több boldog arcot lehetett látni, és nemcsak emiatt, mivel a teraszokon nem kötelező a maszk használata.

Rácz Jenőék nagyon korán keltek, ez volt az ok

Kiss Ramóna például kilógott a sorból, mivel nem egy teraszról jelentkezett be, hanem a víz mellől Szigligeten. Egy kis apró mutatvánnyal derítette jókedvre a követőket, akik nagyon örültek a bejelentkezésnek.

Rami ezúttal egy cuki kis egyberuház választott a szombati kalandhoz, amikor lényegesen jobb volt az idő, mint vasárnap. Az egyik legjobb hely, mely pár hónap múlva tele lehet nyaraló, fürdőző és vitorlázó emberekkel.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.