Rácz Jenőék nagyon korán keltek, ez volt az ok

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2021. április 25. - 09:02

Az egyik legkedvesebb szelfi, ami eddig készült a sztárpárról, ráadásul teljesen spontán, amitől még különleges a pillanat.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri abszolúte megtestesítik az ideális mintapár fogalmát. Hatalmas harmóniában élnek, és szinte azonnal tudták, hogy őket odafent egymásnak teremtették, és vigyázniuk kell egymásra

A Michelin-csillagos chef tenyerén hordozza Dórit, aki bolondulásig szerelmes vőlegényébe, ugyanis tavaly óta jegyben járnak. Sőt, már nincs sok hátra a nagy napig, amikor is megtartják a közös esküvőjüket.

Dóri nemrég ismét mondott erről pár szót, és úgy tűnik, hogy szinte már minden fontosabb dolog a helyén van a nagy esemény kapcsán. A fiatalok közben élvezik az életet, megpróbálják a lehető legjobb módon felhasználni a szabad perceket.

Vasvári Vvien szuper-luxusban nyaral, helikopterrel érkezett meg a Seychelle-szigetekre

Noha mindketten nagyon elfoglaltak, igyekeznek értékes időt fordítani egymásra, és többek között ez a sportra is értendő. Szombaton nagyon korán keltek, és az elsők között mehettek ki futni, pont azon a napon, amikor újranyitják a teraszokat.

„Korán reggeli futás. Vajon mitől kaphatott röhögőgörcsöt az én kedvesem? Legyen szép hétvégétek! Nyitnak a teraszok” – írta a posztjában az étterem-tulajdonos, aki hamarosan végre mindenki előtt megnyithatja az éttermét.