Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Samsung helyett LG és BOE kijelzőkre válthat az Apple

A legújabb iPhone-ok esetében az OLED paneleket főként a Samsung gyártotta a cupertinóiaknak, a jövőben azonban változhat a helyzet.

...svg content...Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A The Lec információi szerint a Samsung Display tavaly az iPhone-okba szerelt összes OLED képernyők 78 százalékáért felelt, ez az arány azonban jelentősen módosulhat az LG Display és a kínai BOE színre lépésével.

Az Omdia Research kutatóintézet adatai alapján a Samsung marad továbbra is az Apple első számú beszállítója, az arány viszont 65,1 százalékra csökkenhet, míg az LG Display a fennmaradó panelek 29,6 százalékát biztosíthatja, a BOE pedig a cupertinóiak megrendelésének 5,3 százalékát teljesítheti. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Az előzetes tervek szerint az Apple 169 millió darab OLED panelt szeretne legyártatni a vadonatúj iPhone 12 készülékekhez, így 110 milliót a Samsung készíthet el, 50 milliót az LG, míg 9 milliót a BOE.

Panelekre bőven lesz szüksége az almás vállalatnak, hiszen az iPhone 12 népszerűsége töretlen, 2020-ban és 2021 első negyedévében toronymagasan vezették az eladási listákat, hovatovább a legutóbbi online Apple-eseményen bemutatták az alapmodell lila színárnyalattal ellátott változatát is, amellyel ismét bankot robbanthatnak a cupertinóiak.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.