Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Megtudtuk, hova utazik legközelebb Vasvári Vivien, nagyon exkluzív a hely

Vasvári Vivien élete egyik legélvezetesebb útja előtt állhat, noha járt már pár igazán különleges helyen, ez talán az összeset felül fogja múlni.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivi olyan, mintha minden egyes pillanatban fel lenne töltve, egy elem, ami képtelen lemerülni. Ez már a közösségi médiás posztjain keresztül is átjött, ami csak további megerősítést nyert a Farm VIP-ban.

Hatalmas energiatartalékokkal rendelkezik, amiket bármikor képes mozgósítani. Sokat elárul erről a magas szintről, hogy két gyermeke van, akikre szintén sok időt és energiát fordít. Nem sokan vannak, akik ilyen nagy energiát hordoznak magukban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Viviennél valóban érezni, hogy megéli a pillanatokat, és azt, amit az élettől kap. Elvégre emiatt jöttünk világra, hogy ne csak megéljük a kínálkozó pillanatokat, hanem azokat élvezzük, még ha nehéz időszakunk is van.

Ez a koronavírus okozta helyzetre is tökéletesen igaz, bár szép lassan visszakapjuk a régi életünket. A híres modell sokat ad a követőinek, érdekes gondolatokat oszt meg magáról, és folyamatosan tartja velük a kapcsolatot.

Vivi hatalmas utazó, rengetegen helyen járt már, és szerencsére informálja is erről a követőket. Lenyűgöző képek szoktak róla készülni, mintha csak egy szupermodell lenne, páratlan a formája. Az Instagram oldalán megkérdezték tőle, hogy hova utazik legközelebb.

Vasvári Vivien elárulta, mi az, amit soha nem vesz le magáról

Nos, élete eddig legnagyobb és legkülönlegesebb útja előtt állhat, mert a Seychelle-szigetek a célpont. Egyelőre nem tudni, hogy mikor indulnak, de valószínűsíthető, hogy már nincs messze a repülőút.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.