Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Az oltás beadása miatt sem távozhatnak a rabok, heteken belül megkezdik az oltásukat

Hamarosan Magyarországon is kezdetét veszi a fogvatartottak oltása, amivel egy újabb csoportot pipálhatnak ki az oltási tervben.

Fotó: A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina üres ampullái az oltás napján Gulyás Gábor nyíregyházi háziorvosi rendelőjében 2021. április 21-én. MTI/Balázs Attila
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Most, hogy már nagy számban elérhető a vakcina Magyarországon, az is lehetségessé válhat, hogy a fogvatartottak beoltása is kezdetét vegye. A kormányinfón elhangzott kérdések között szerepelt, hogy ez az oltási folyamat mikor kezdődhet meg, illetve milyen formában.

Gulyás Gergely miniszter azt az opciót kizárta, hogy ideiglenesen feloldják a fogva tartást, tehát nincs arról szó, hogy az adott fogvatartott elhagyhatná a büntetés végrehajtási intézményt, és a saját háziorvosa adná be neki a vakcinát. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Valószínűleg szombattól nyithatnak újra a teraszok, jövő héten már 4 millió beoltott lehet

Azok, akik börtönben töltik a szabadságvesztésüket, az oltásuk ideje alatt is ott kell maradniuk. Az ott lévő fogvatartottak igényfelmérése már zajlik, és heteken belül őket is be fogják oltani a vakcinával.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.