Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,06 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
463,71 Ft
Bitcoin
53,998 $

Már a Juventus elnöke is elismeri, a Szuperliga így nem folytatódhat

Tegnap éjjel érkezett a nagy bejelentés, miszerint az alapítóklubok fele, mind a hat angol csapat visszalépet az Európai Szuperligától.

...svg content...Cristiano Ronaldo, a címvédő Juventus portugál játékosa (k) csapattársaival ünnepli második gólját az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Juventus - Crotone mérkőzésen Torinóban 2021. február 22-én. A Juventus 3-0-ra győzött. MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Mozgalmas volt az elmúlt két napja a futballvilágnak, elsősorban az Európai Szuperliga miatt. A tervezett elitsorozatban 12 csapat vett volna részt, köztük a hat nagy angol klub, az Atletico Madrid, a Barcelona, a Real Madrid, az Inter, az AC Milan és a Juventus.

A vasárnap ledobott atombombát óriási felháborodás követett, a 12 klubtulajdonoson kívül jóformán senki nem kedvelte az ötletet. Ennek pedig meglett a hatása, ugyanis kedd este elkezdett összeomlani a kártyavár, bedőlt a Szuperliga dominója. Soron kívül Reuters: Orbán Viktor Moszkva utazik, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon

Előbb a Chelsea, majd a Manchester City jelentette be, hogy visszalépnek a tervezett sorozattól, majd fél 12 magasságában válságtanácsot hívtak össze a klubok. Ennek pedig óriási bejelentés lett az eredménye: a maradék négy angol klub is közleményben tudatta, hogy visszalépnek.

A legtöbben üdvözölték a döntést, miközben a spanyol sajtóban szárnyra kapott a hír, hogy az UEFA tetemes összeget fizetet az angol kluboknak a visszalépésért. Ezzel lényegében az alapítóklubok fele visszalépett, ám Andrea Agnelli, a Juventus elnöke kitartott amellett, hogy lesz Szuperliga.

A mai nap során azonban Agnelli véleménye is megváltozott: mint fogalmazott, szerinte innentől kezdve már nem fenntartható a Szuperliga terve, akármennyire is tervezték, ennyi kilépés mellett ez már nem megvalósítható – írja a Sky Sports.

Agnelli jövője is kérdéses a klubnál, ugyanis már tegnap arról számoltak be a hírek, hogy lemondott a Juventus elnöki székéről, ezt azonban az olasz csapat azonnal megcáfolta.  

Orbán Viktor szerint tűrhetetlen, ami a reptéren történik a késésekkel

A magyar miniszterelnök nagyon bízik abban, hogy a repülőtér átvételével sokat fog javulni a helyzet a Liszt Ferenc Repülőtéren.

Nagyon nagy bejelentéssel készül Orbán Viktor hétfőn

Érdemes lesz figyelni a hétfői nap eseményeit, miután Orbán Viktor miniszterelnök igen komoly bejelentésekre készül az új frakcióval az Európai Parlamentben.